Парк Хотел Гардения

Стаи & Цени

Парк Хотел Гардения

Хотелът разполага с 30 стандартни стаи /30 кв.м. (2+0)/, 51 делукс стаи /35 кв.м. (2+1)/, 7 фамилни стаи /50 кв.м. (2+2, (2+3))/ и 1 Апартамент Лукс /75 кв.м. (2+2), (2+3)/; 

Цените са в BG лева на ден и вкючват:

 • Нощувка в хотела
 • Закуска
 • СПА център/вътрешен басейн,вътрешен детски басейн,джакузи,сауна,парна баня
 • Мини-сейф, Wi Fi
 • Курортна такса и ДДС 9%

Намаления и доплащания:

 • Деца : 0 – 5,99 се настаняват безплатно, при двойно настаняване
 • Деца: 6 – 11,99 заплащат 50% от цената за възрастен, при двойно настаняване
 • Деца 12+/или 3-ти възрастен, настанен да допълнително легло, заплаща 70% от цената за възрастен, при двойно настаняване
 • Единично настаняване се таксува 80% от цената за двойно настаняване
 • Настаняване на един възрастен и едно дете до 11,99, детето заплаща 80% от цената на възрастен
 • Паркинг: 8 лева на ден

Уважаеми гости, Час на освобождаване на стаите 12:00ч. Час за настаняване 14:00ч.

Стандартна стая /30  кв.м. /

Предлагаме Ви единично/двойно настаняване ( което може да бъде на разделени легла или спалня по желание на клиента ). Площта на стаята е 30 кв.м.,а прозорците и вратите са шумоизолирани. Системата за достъп в стаята е електронна. Клиентите ни имат възможност сами да регулират температурата на въздуха в стята. Средствата за лична хигиена се допълват ежедневно.
Обзавеждане на стаята
Стандартната стая е оборудвана с LCD телевизор 51см , телефон, легла: две единични легла (90 х 200 см.) с нощни шкафчета или спалня (200 х 200 см.), с нощни шкафчета, сейф, мини бар, гардероб за лични вещи; работна зона с писмени принадлежности, огледало.
Баня
Вана, душ, огледало, телефон, panic-button, халат, комплект кърпи, чехли, богат избор на козметика за баня.

Цени Стандартна стая 30  кв.м.
DBL Standard (2+0):

      до 31-ви Март
     

130 лв.

цена за двама възрастни

Стая Делукс /35  кв.м. /

Предлагаме Ви единично/двойно/тройно настаняване ( което може да бъде на разделени легла или спалня по желание на клиента ). Площта на стаята е 35 кв.м.,а прозорците и вратите са шумоизолирани. Системата за достъп в стаята е електронна. Клиентите ни имат възможност сами да регулират температурата на въздуха в стята. Средствата за лична хигиена се допълват ежедневно.
Обзавеждане на стаята
СтаятаЛукс е оборудвана с LCD телевизор 51см , телефон, легла: две единични легла (90 х 200 см.) с нощни шкафчета или спалня (200 х 200 см.) с нощни шкафчета, сейф, мини бар, фотьойл (който се разгъва при необходимост), гардероб за лични вещи, работна зона с писмени принадлежности; огледало.
Баня
Вана, душ, огледало, телефон, panic-button, халат, комплект кърпи, чехли, богат избор на козметика за баня.

Цени Стая Делукс 35  кв.м.
DBL Deluxe (2+1):

      до 31-ви Март
     

140 лв.

цена за двама възрастни

Фамилна Стая /50 кв.м./

Стаята е с нестандартен интериор, със спалня. Възможно е както тройно, така и четворно настаняване. Площта на стаята е 50 кв.м.. Вратите и прозорците са шумоизолирани.Системата за достъп в стаите е електронна. Има възможност за регулиране на температурата в стаята. Средствата за лична хигиена се допълват ежедневно.
Обзавеждане на стаята
Фамилната стая е оборудвана с LCD телевизор 81 см, телефон, мини бар, леглото е спалня с размери (200 х 200 см)., мек кожен диван (който при необходимост се разгъва), гардероб за лични вещи, работна зона с писмени принадлежности, голямо огледало.
Баня
Джакузи, душ, огледало, телефон, panic-button, халат, комплект кърпи, чехли, богат избор на козметика за баня.

Цени Фамилна Стая 50 кв.м.
Family room (2+2) (2+3)

      до 31-ви Март
     

230 лв.

цена за 3 човека

Апартамент Супер Лукс /75 кв.м./

Двустайно помещение, с хол и спалня, голяма баня и отделна тоалетна. Възможно е настаняването на двама, трима, четирима или петима души. Леглото е спалня. Прозорците и вратите са шумоизолирани, а системата за достъп в стаята е електронна. Има възможност за регулиране на температурата в стаята. Средствата за лична хигиена се допълват ежедневно.
Обзавеждане
Плазмен телевизор – 81 см, телефон, леглото е спалня с размери 200 х 200 см. с нощни шкафчета, холова гарнитура (диван, който при необходимост се разгъва), гардероб за лични вещи, работна зона с писмени принадлежности, голямо огледало.
Баня
Джакузи за двама, душ-кабина, душ, огледало, телефон, panic-button, халат, комплект кърпи, чехли, богат избор на козметика за баня.

Цени Апартамент Супер Лукс 75 кв.м.
SUPER LUXE (2+2), (2+3)

      до 31-ви Март
      320 лв.
цена за 4 човека

Reception